Sa o ajutam pe Maria sa zambeasca !

dsc05706Maria acum are urgenta nevoie de ajutorul nostru intrucat saptamana aceasta a primit un diagnostic crud: neuroblastom (Tumora maligna a glandei medulo-suprarenale sau, mai rar, a ganglionilor simpatici ai sistemului nervos autonom. Este un cancer rar, dar este cancerul cel mai frecvent la copii).

Diagnosticul l-am primit aseara la ora 20.00 in urma unei tomografii facute la Budimex. Cu alte cuvinte este o tumoare canceroasa care a intrat in coloana vertebrala dar nu se stie cat de adanc. Luni – 27 sept se va face un RMN la Euroclinic pentru a vedea in detaliu cat de adanc a patruns in coloana si dupa care parintii vor trimite rezultatul in Turcia sa poata afla costul estimativ al interventiei si recuperarii.

Vor pleca imediat ce primesc un raspuns de la ei deoarece trebuie facuta interventia urgent pentru ca tumoarea se raspandeste foarte repede si exista riscul de paralizie. Doctorii care au consultat-o aici, in tara, au recomandat parintilor consultatii la o clinica din Paris, iar specialistii de acolo au comunicat parintilor pretul investigatiilor/operatiei = 38.000 Euro.

In cazul in care vor decide ca nu se poate opera vor inapoia banii familiei.

Astazi, timpul a devenit principalul dusman al Mariei, intrucat in maxim o saptamana ar trebui sa ajunga la Paris pentru aceasta operatie. Insa din pacate familia ei nu dispune de aceasta suma. Haideti sa ne mobilizam si sa donam o suma oricat de mica pentru a o ajuta pe Maria. Sta si in mainile noastre sansa la viata a acestui suflet mic si nevinovat!

Banii pot fi depusi in contul de salariu al Adrianei Sentes deschis la:

  • CONT RON: Volksbank Romania, Cod IBAN : RO84VBBU2513SM4642222790 – sucursala SMB;
  • CONT EURO: Volksbank Romania, Cod IBAN RO69VBBU2511BU4642221102 – sucursala Ghencea;

Suntem convinsi ca sansele ei vor creste considerabil daca vom oferi cu totii o mana de ajutor pentru ea, din putinul fiecaruia, fiind alaturi de ea si familia ei in acest moment dificil.

Aici sunt atasate documentele Mariei, asteptam si rezultatele de la RMN-ul care se va efectua astazi. Va vom tine la curent cu informatiile actualizate !

This entry was posted in Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.