Dragos, un baietel de 2 ani, are nevoie de ajutor. Copilul s-a nascut cu o malformatie la inima si are nevoie de transplant

Untitled

O inima mica are nevoie de multe inimi mari pentru a supravietui. Dragos, un baietel de doi ani si cinci luni din Galati, sufera de o boala pe cat de rara, pe atat de grava: o malformatie a inimii din cauza careia poate muri in orice moment.

Copilul a fost pus pe o lista de transplant de cord in Romania, dar parintii cauta si in strainatate o solutie salvatoare.

CEI CARE DORESC SA DONEZE BANI PENTRU DRAGOS O POT FACE IN URMATOARELE CONTURI:

Cont RON: RO 84 RZBR 0000 0600 0921 9701
Cont EURO: RO 05 RZBR 0000 0600 1721 7609

Parintii au aflat diagnosticul in urma cu doua luni, cand au ajuns cu Dragos la spital, dupa o raceala banala. Transferat la Bucuresti si apoi la Targu Mures, copilul a fost consultat de mai multi doctori care au stabilit ca sufera de cardio-miopatie dilatativa, adica muschiul inimii lui nu functioneaza in asa fel incat cordul sa poata pompa suficient de mult sange.

Stramtorati si afectati profund de aceasta veste, parintii cauta acum sprijin la oricine ii poate ajuta sa merga la o clinica din Bruxelles, specializata in astfel de malformatii. In Romania, copilul a fost pus pe o lista de transplant, dar in tara noastra nu a mai fost facut niciun transplant de inima la copii mai mici de patru ani, din cauza lipsei donatorilor.

This entry was posted in Romania and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.