S-o salvăm pe Giulia! Are doar doi ani şi o boală cruntă – leucemie acută!

După ce mama fetiţei a vorbit despre cum a început coşmarul pentru familia lor, acum tatăl fetiţiei, Ştefan Badea, a venit la WOWbiz, unde a făcut mărturisiri sfâşietoare.

”Pe 17 ianuarie am plecat la spital după ce i-au apărut nişte pete pe picioare. Mi s-a spus la Brăila să meargă la analize, ne-au anunţat că sunt foarte proaste, ni s-a spus că trebuie să mergem la spital, starea i s-a agravat, iar dimineaţa ne-au spus că e suspectă de leucemie. Când am văzut patru medici venind spre noi ne-am dat seama că e grav. N-am mai văzut-o de o lună de zile. Eu şi fata cea mare mergem o dată pe lună.

Era minunat când era acasă, îmi încărca bateriile ca şi cum n-aş fi muncit. Ne adunam toţi şi cel puţin o oră ne destrăbălam. De ceva timp nu mai vorbim la telefon, pentru că îi e dor să vină acasă. S-a maturizat foarte mult, de parcă ar avea 4-5 ani. A durat mult până a primit diagnosticul exact, până când am avut acel raport ca să primesc o părere, o a doua părere. Cu ajutorul colegilor şi ai soţiei am reuşit să strângem avansul.

Când am luat-o să plecăm am zis că mergem la bunic. I-am zis că mergem mai târziu. Mergea în părculeţ cu sora ei, era adorată de oameni, nu era bătăioasă şi îi plăcea orice. ”, a mărturisit printre lacrimi tatăl Giuliei.

Chiar dacă e internată într-o clinică din Turcia, micuţa Giulia i-a transmis un mesaj tatălui ei.

”Bună, tati. Ce e aia acolo? Acolo nu are fundiţă. Carina, tati. Să vină repede. Tati pleacă, Carina nu.”, a fost mesajul transmis de Giulia, fetiţa diagnosticată cu leucemie acută.

La scurt timp după ce a văzut mesajul sfâşietor, tatăl fetiţei s-a arătat copleşit: ”Când a plecat de acasă vorbea, dar nu lega propoziţii. S-a maturizat mult, am pierdut multe etape. Din cauza vârstei nu realizează însă. Vineri plecăm la ea. O să stăm o săptămână. Avem noroc că cei de acolo o lasă pe cea mare să doarmă cu ea.”, a mai precizat tatăl fetiţie.

RO86 RZBR 0000 0600 1930 6986 EURO
TITULAR CONT: ASOCIATIA GIULIA ANA MARIA

”Bună, Giu! Când voi veni la tine, îţi voi aduce două jucării. Mi-e foarte dor de voi şi vă iubesc.”, i-a transmis Carina. De asemenea, Ştefan Badea a mărturisit că de când a fost difuzat cazul social la WOWbiz s-au strâns peste 14.000 de lei, fără SMS-uri:

”S-au strâns vreo 14.000 de lei, nu se pot contacta mesajele, doar la final de lună. Ne-au contactat multe persoane. Am cheltuit mult, peste 117.000 de euro. Vreau să le mulţumesc tuturor, fără ajutorul lor, copilul meu nu era acolo şi nu avea această şansă. Eu zic că ne-am trăit viaţa, am muncit pentru ea. Vă mulţumim mult.”, a încheiat el.

This entry was posted in Romania and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.