Din inima pentru Teodor Dogari

Ingerul mic Teo de curand  a fost diagnosticat cu tumoare la rinichi (Tumora Wilms). Teo are doar 8 luni – tumora însă are deja 6.3 cm, niciodată nu a dat semne de boală, fiind mereu fericit, jucăuș și plin de viață.

Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai este cunoscut sub numele de nefroblastom şi este cel mai frecvent cancer de rinichi la copii.

Nu in zadar se spune ca intuitia parintilor nu este doar un cliseu ci si un instrument bine determinat pentru a vedea si a simti ca ceva nu este in regula. Tumora A fost depistată de tăticul Eugen, jucându-se la burtică seara înainte de somn.

Testele de sânge şi urină au arătat că totul este în regulă, însă acestea nu pot detecta tumora Wilms, dar pot oferi un raport general asupra stării generale de sănătate a copilului.

După care a urmat un Examen cu ultrasunet, și Tomografie Imagistică prin rezonanță magnetică, care au și adeverit tumora.

După recomandările medicilor și cunscuților, care au suferit de aceeași boală, părinții lui Teo au hotărât să continue tratamentul în Turcia.

La moment, Teo este internat la Policlinica “Acıbadem Maslak Hastanesi” Istanbul, Turcia.

Unde a urmat iarăși o serie de investigații: Radiografie, Biopsie, Rezonanță Magnetică și cîteva analize de sânge.

Din păcate, familia lui Teo (Natalia și Eugen Dogari / Moroșan) nu are asigurare în Turcia, și fără ea, tratarea tumorii este destul de costisitoare.

Va avea nevoie de o intervenție chirurgicală și de o chimioterapie.

Această boală trebuie tratată cât mai curând posibil, astfel încât tumoarea să nu se răspândească în restul corpului.

Venim cu o Rugăminte mare să-l ajutăm pe Teo să învingă această tumoare, este încă prea mic ca să se lupte cu această boală mare.

Donează pentru a salva un suflețel gingaș și fraged! Orice ajutor îl va ajuta!

Vă mulțumim tuturor pentru susținere și ajutorul acordat!(doneaza dand click aici pentru a ne sustine si TU!)

This entry was posted in Romania and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *